Kekejangan pada perut

Hai mummy's .. sy nak tanya 1 soalan .. normal ke diawal kandungan , perut berasa tidak selesa semasa tidur? Rasa mcm period pain gitu, mencucuk.. bantu sy please .. sy pregnant anak prtama 😰 bahaya atau normal ye ? #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

in Sha Allah normal selagi tk ada bleeding atau spotting.. ☺️

4y trước

so far xd lg .. dy rasa time tido je .. klau normal, alhamdulillah .. lega sikit hati 😖