Maternity pad

Hai mummy semua nak tanya maternity pad brand apa yang bagus dan selesa pakai yaa? Nak tanya pendapat sbb saya baru pengalaman pertama 😅. Tengok yang intimate tu macam kecik jaa padnya.

20 Các câu trả lời

Pakai pas biasa yang overnight je pun cukup. 😊 masa kat hospital nurse pakaikan maternity pad and ada bekalkan bawa balik. Tak pakai pun tebal sangat tak selesa.

sy rasa menyesal beli maternity pad sbb lngsung tak selesa pakai 😂😂 plus kat hospital pakai pad yg hospital bagi. sy guna pad biasa overnight shj

Saya gugur hari tu, nurse bagi pad maternity tapi saya tak selesa, terus suruh suami hantarkan yang pad biasa ja, yang overnight tu jee. selesaa.

sy dekat hosp pkai pampers dewasa sbb lebih selesa n tak tembus, balik rumah bru pkai pad maxi.. iye martenity pad panjang n xselesa

Beli pureen madame. Intimate pn ok juga, tp kena kerap tukar.

pkai ikut keselesaan laa..sy pkai Kotex night,sbb dia pjg..klu pkai yg lain sy akn alami gatal²

sy pakai maternity pad yg jnis spender tu ..lagi2 czer...mudah...gerak2 pon x bocor...

Brand popular : Madame, kotex maternity pads n pureen travo

pad Laurier. senang dan selesa

Shapee