Maternity pads

Hai, nak tanya mommy yg dah ade pengalaman bersalin. Maternity pads mommy pakai brand apa ye? Yang mana selesa? Atau mommy pakai pad biasa aje? Tq. #1stbaby #1stpregnnt #mommybuntu

3 Các câu trả lời

Dlu sye time kat hosp, sye pkai Librese yg jenis mcm pampers tu. Sarung je and terus buang. Time pantang pakai pad librese yg paling besar.

2y trước

betul ni pun memudahkan juga

boleh pakai jenama Madame, libress seluar dlm pkai buang, intimate maternity pad n pureen travo

betul maternity pad lebih lembut