Maternity pad

Hi , nak tanya maternity pad jenis atau brand apa ye yg okey untuk dipakai? #firstpregnant #firstmom

6 Các câu trả lời

sy dari anak 1st smpai nk masuk no 3 ni sgt selesa pakai maternity pad brand madame. tengah² pad dia langsung x keras jd selesa bila pakai utk yg risau akan jahitan lepas bersalin tu bergesel atau sebaliknya. try la guna madame pasti x menyesal

sy pakai libresse maternity pad. okay selesa. rasanya xkisah brand apa pon, yg penting awak pakai maternity pad ms berpantang. sebb kalau pakai pad biasa yg utk period tu sakit, rasa menyucuk² kt tmpt jahitan tu🥴Tu pengalaman saya la..

Saya pun beli yg jenis sarung dengan pad jenis pelekat tu. tp misi suruh beli yg bertali. Katanya yg sarung nanti melecet. Tp saya malas dah nk beli. Pakai ja dulu mana yg dah beli. Kalau tak ngam baru beli lain.

3mo trước

ohh okey tq sis

Saya beli yang macam jenis pampers tu. Tak ingat brand apa. Dia maternity pants dan not pad. Senang sangat. Sarung je. Takyah nak tepek tepek 😂

3mo trước

hehee ok tq siss

Sy pakai sally maternity pad..skrg berpntang hri ke 9 n beranak normal..bg sy mudah sng sbb dh xperlu pkai spender, sarung je pad yg jnis pants tu..

3mo trước

kena standby berapa bnyk eh sis?

Sy beli brand Macrocare. Byk betul good review!