Upt eco rm2. 00..

Hai mummy.. Sapa pernah pakai upt kedai rm2.00 n keputusan dia positive preggy??

6 Các câu trả lời

maaf puan sy xpnh beli dr kdai eco..husben blikan dkt farmasi..tp xpe..sy try upkan status puan ni ea..jika ada mommy lain di tAp.ada pnglmn menggunakan nya dan blh share dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

x pnh beli. bru tau ada jual jgk dkt kdai eco. rasanya klu sy was2 nk beli and mmg xkn beli. sy beli yg murah dkt guardian pun lpas check upt termenung panjang sbb xtau result positive tu betul ke x😅

sy pulk checkk kdai rm2 punya 1line checkk farmasi punya naik 2linee . . yg kdai rm2 tu smpaii 4kly repeat ttap 1line tp tnda² mengadung tu ad daa trus beli farmasi punyaa naik 2line . .

I did. Naik terang double line. Mcm x cy. Tros beli clear blue mmg terang jugak. Hahah. Boleh je cy sbnrnye yg eco punye. As long as x expired lg ☺️

Saya pernah beli upt dekat kedai eco naik 2 line lepastu saya takot salah terus g farmasi sekali check memang betul naik 2 line

dh kne dh sis check2 naek 2line bli upt kt frmasi jd -ve musnah hrapan..hahaha kne tpu dgn upt kdai 2..hahaha