upt kedai eco boleh caye ke?.

11 Các câu trả lời

boleh percaya.haaha sy kes prgnant ttc 3 thn tu asbab rasa nk beli upt eco.. terang benderang naik.. pastu bru guna upt biasa n digital clear blue dh 3week+

macam boleh caya.. saya pon dulu pakai ni.. caya tak caya.. last2 pregnant.. insyaAllah ad rezeki.. try la check pakai clear blue..

saya beli dkt shopee lazada je rm 1-2 je buat masa ni semua boleh percaya

blh , upt shopee rm1 pun mnjadi xkisahlh murh ke mahal

insha Allah bolehh.. try guna upt drugstore pulak

Boleh je in shaa Allah .. ade tu rezeki sis

tq semua..semog ada rezeki .🌹🌹

nak tnyaa...mcm ni negative kn??

2y trước

Macam positive cuma kabur. Try check lagi dalam seminggu mcmtu. All the best 💪🏻

ya,saya bli dr sana juga

Sy pki ini... InsyaAllah boleh