UPT kedai eco rm2

Hi ibu2 semua.. Saya nak tanya.. Siapa penah beli upt kat kedai rm2,naik 2 line tapi tak pregnant?

7 Các câu trả lời

sama ..sya pun ada cuba juga 2 line..tapi cuba dari farmasi 1 line..sekarang masih tunggu keputusan dari doktor..perlu tunggu 2 minggu ..haritu ada pergi klinik cek sbb period tak dtg dan upt plk -ve lagi ..kecewa pun ada juga😌😌

sma mcm sy sis, check 3 kali guna upt kedai eco, tiga² positif. Saya beli kt farmasi, negatif pulak. Sis pos ni 6bulan lepas, jd mcm mn sis? sis pregnant ke lepas test upt eco tu?

3y trước

Lpas tu sis check blik x? Sy pun jd sma mcm sis... Guna upt eco 3 kali check tiga2 +ve pkai yg watson -v3 pulak...tp sy belum delay period

Sy pernah beli dan guna. Alhamdulillah betul sy pregnant. Mase tu test seminggu sblm period. Mmg kuat dia punya detect kita punya urine wlpn dh cmpur dgn air paip.

Hai. Saya pernah beli. Tunggu sebulan lewat period test dpt double line sama terang. Positif pregnant.

oh ada jual ek😳. better beli kt farmasi atau guardian ke sis

4y trước

Aah ade jual.. Serious memang sesuai utk jadikan mainan ke ape ke

baik beli yg clear blue

baik beli kt farmasi