upt rm2

Salam sis . Nak tanya . Sis semuaa penah pakai UPT kedai rm2 .. boleh percaya ke .. tq

21 Các câu trả lời

yg dkt farmasi pun ada yang false walaupun yg murah. ni kan pulak dkt kdai eco. sbb sy pnh beli jajan dgn brg bt kuih dkt kdai cmni Rasa dia lain😂. even dia punya shampoo pun org ckp x ori tp xtau la x pnh pulak Rasa nk beli. sbb murah sgt terfikir2 jgk apa diletak dlm tu😅

Sya prnah guna, mule2 dpt yg osak kli kdua cek tetibe 2 line klua...sya ingt osak kot, last2 gi klinik cek memg dh ad rumh dy just orgnye xnmpk agi sbb mse tu bru 5 week, but skrg dh 13 week lbih, and dh scan memg nmpk dy grak2 comel jek 🤭🤭🤭

Better jgn sis. Sbb tak tau tu upt bila punya. Entah2 yg lama dan dah expired. Upt ni, kalau dah expired tapi guna juga tu yg bg result false pregnancy. Positive, tapi sebenarnya tak mengandung. Better beli yg kat farmasi.

Saya beli kat farmasi bila cek satu line sahaja x mengandung tapi tanda² mengandung tu ada, last pigi klinik jmpa doktor Alhamdulillah doktor sahkan saya mengandung..baru puas hati jmpa doktor trus 😅

Asal namanya UPT dan result normal, maksudnya tak invalid okay je tu. saya siap beli kat shopee harga posen2 je 😂 memang accurate

Sy pernah je beli. Upt kedai rm2. Sy guna okay je. Pastu try beli kat farmasi. Mmg sah sy pregnant.

mmg berkesan. tp .. dokter lebih sarankan bli yg mahal sikit . sb yg murah cap aym kdg rosak

Boleh jaa. Sy beli upt hrga rm1 jaa. Kan dlm shopee byk yg murah.. Insyaallah berkesan. Hehe

5y trước

Saya beli kat shoppe 45sen punya.. Hahaha berkesan.. Tapi beli banyak laa.. Kadang rasa xpercaya double line, banyak kali test.. Hahahaga

Ada yg ckp dia check smpai 2x beli kt eco positive. Last2 dia tak preggy pun 😅

3y trước

yee sy bru tkena..2x chek 1 line smar 1 line trang,bile chek gune yg fmarsi tkde pon😌😌tabah jee laa

Ank ke-2 hingga nak masuk 4 nie, sy pakai test 2ringt aje sis...