baby susah naik berat bdn

Hai moms,,nk tnya ada tk sesiapa ada msalah ank dia susah naik berat bdn (fully Breastfeed) baby girl dh 7m, bru 5.4kg?..pls share

2 Các câu trả lời

Anak2 sya semua ade mslh berat dr kaka nya smpi adik pon camtu jgk Kaka nya sllu kena refer pakar pemakanan fully breastfeeding,umur dah 3thn msh kena check up berat badan nya kat klinik 3bln skli skg berat nya dlm 11kg umur 3thn 4bln,yg adik nya skg sya bagi susu campur umur 5bln 5kg harap tk mcam Kaka dia

5y trước

Yeke,,kita sbgai mak yala risau kan,,tp still masih positif sbb anak aktif,,skrg 7m2w sudah boleh duduk

Nurse kt tmpt sy pesan please avoid olive oil kt mknan bby. Sbb olive oil pembakar lemak. 3bahan tuk tmbh berat bdn bby. Santan, myk msak n mentega/marjerin.

5y trước

Tq sis,,mmg xd ltk olive oil masakkn ni