Macam mana nak naikkan berat badan baby

Boleh tak mommy² share mcsm mne nk naikkan berat baby..baby saya 7m berat 5.4kg je..bulan depan perlu refer pakar pmakanan..baby saya eczema n minum susu dupro soy..adakah sebab susu soy berat badan baby saya susah nak naik? .. first mom

3 Các câu trả lời

baby saya pun susu dupro, makan 3kali meal , 2 kali snack. Berat timbang 7m 8kg. Pagi² saya biasanya bagi keledek rebus atau kentang rebus, and blend kan campur butter. Tengahari dan petang makan bubur + ayam + sayur. Lahir sama berat 2.7kg. Susu 6oz gap 3jam.

1y trước

baby boy

1) bby kerap susu x? berapa oz skali mnum & berapa gap mnyusu? 2) baby mkn ok? 3) berat lahir berapa?

1y trước

ohh macam tu

#macam