Sakit bahagian atas perut

Hai moms, nak tnya harini kandungan saya dan 6weeks.. biasa x korang rasa sakit perut tp bahagian atas... Harini perut sya sakit, and ada sedikit kputihan yg bcampur dngan wrna coklat. Xpasti tu darah atau apa... #bantusharing

1 Trả lời

Sya pn mcm tuu. Dah try check dekat doc. Dia kata tu lebih an period yg lalu. Wrna coklat yg keluar tu jernih sgt. Tak nmpk sgt mcm darah. And sya sakit bhgian bawah perut. Dah scan tp takde apa2. Doc suru repeat scan 2-3minggu lgi.