Ada lendir bercampur darah keperangan

Hai mommy..sy baru 7week6day.. normal ke ye kalau ada kluar lendir cmpur darah coklat2 mcm tu..pregnant no 4 skrg.. dulu pregnant tk pernah kena mcm ni

11 Các câu trả lời

Saya hari tu late 3hari haid p check guna clear blue digital keluar pregnant 1-2.. Ikut kandungan septutnya 4 atau 5 minggu..dr scan tk nampak apa2 lag... Sekali 5 hari kemudian keluar pendarahan seprti haid..ni masuk 4hari sdh... Kemarin lalu check dr dia pun ssh nak pastikan..sbb check guna air kencing negetif jk..

4y trước

hye..sis samala dngn sya..dah bnyk kli test smua dua line ..bila prgi klinik cek negatif plk.

Sy pun pernah.. Kadang keluar sekali dgn keputihan... Kdg keluar masa kencing.. Tp on off.. Tak kerap.. Smlm g doc, scan, alhamdulillah.. Semua masih okey.. Cuma doc bg ubat utk kuatkan rahim.. Sbb kata doc bila ada darah mcm tu ada potensi utk keguguran.. Better g jumpa doc sis

ini namanya spotting. certain orang 1st trimester kadang ada on off spotting means normal. tapi since pregnancy sebelum ni sis tak pernah spotting saya suggest sis check gan doc nak makesure mmg takda apa. monitor juga spotting makin heavy atau tak. harap semua dipermudahkan.

Better cek kt swasta or hospital.. Sbb sye bru ggur mcm tu gak..darah coklat2 lendir kluo .. Tpi sye ari tu berpanjangan... Die kluo mmg cikit2 tpi last2 die trus kluo seketul darah.. Beso .. Tpi ikut sstngah org itu normal.. Tpi pape pn take care.. Better g cek..

Sy pun pernah. Pastu buat pregnant test semula dekat rumah. Ada 2 Line lagi. Alhamdulillah tak keguguran. Bila cek doc. Baby Dan kandungan ok,baby sihat2 je. Biasa klu baru2 awal pregnant mmg ada je keluar lendir choc. Doa je baik3 sis.

Normal sis, baru2 pigi KK. Siap gmbr lagi panti pnuh darah coklat bg tgk doktor 😂 doktor kata normal sbb janin bru melekat & nak trbentuk.

5y trước

Tu juga sy fikir..sbb baru nk mnempel kan

mcm saya pulak keluar lendir coklat sehari sblm due date...esokkan hari nya saya bersalin 39week dah masa tu

pergi cek...takut tanda tanda gugur..saya pun yg sama jgk..dpt ubat kuat kan janin...dan banyak kn rehat

Boleh jd normal, boleh jd tak normal. Utk sy normal tp mgkn org lain tak. Pegi check kat hosp

5y trước

sbb sy masih belum bukak buku pink lagi

Better pergi hospital..check details..bahaye if pape jadi..

5y trước

insyaaAllah kalaunmasih berlarutan sy refer doc..tq ya