Lendir Dari Vagina Bercampur Darah

Nak tanya ada x pernah mengalami lendir dari vagina bercampur darah. Saya hamil 23minggu tp ada keluar lendir bercampur darah. Bila cek d klinik doktor cakap kencing kotor. Tp ni kali ke 3 dah kluar lendir bercampur darah tapi x banyak.

6 Các câu trả lời

skrg sy alamainya.. 25weeks..G hospital, Dr bgtau xtau sbb apa..g swasta, Dr bgtau darah pangkal rahim..Dr bg ubat kuat rahim + antibiotic, skrg alhamdulillah baby msh aktif..awk mcm mna.?

3mo trước

msa di hospital uri duk atas, jln xde buka, jantung baby ok & baby aktif

Tdi saya cek d hospital doktor cakap ada pendarahan sikit di pangkal rahim. Adakah bahaya untuk bayi yang d kandung?

4y trước

Klu tak diikuti dgn krem perut,kira ok juga..tapi bykkn brht

Sy klu lendir campur drh..tanda rahim mo buka/bersalin..yg awal thn ni ms 17w bgtu esoknya janin klr p hosp kna cuci

Better check di hospital.. at least pakar yg akan assist kita.

Uri rendah kot ?

pergi hosp