32 week

Hai mommy..normal ka kandungan 32 minggu baru 1.7kg?

130 Các câu trả lời

kecil ok normal senang bersalin kalau week mcm ni dh berat lebih nnti nk bersalin payohhhh 😅 anak first saya bersalin 2:65 teran skjb je 1 kali x berjaya. second kepala then keluar kaki. anak second 3:20 lama teran baru keluar 15 minit😂🤣

2mo trước

betul3... biarlah x besar sngt bby masa bersalin, kang kita juga yg susah nk teran, kdg isau tgk org yg ank dekat 4kg tuu..

Normal tu. Sy twins 32weeks skrg ni pun masing² dah 1.7kg+. Rasa berat ja bawa perut ni. 🤣

2y trước

😍

Sis tngo dkat bku klnik sis yg ada EFW ka klo sya x silap, dsna boleh tngo brpa kg yg ssuai untuk bayi. Klo sis blum kna ajar sma Dr sis cari ja tu EFW anak sis lpstu sis cek klo ngam2 dlam garisan atau lebih mngikut umur janin juga tu

hai ibu²..ada x ibu kt sini yg hamil 33 minggu dh scan..saya dah scan,tp kepala baby kt atas bkn kt bawah. saya risau kalau dlm masa 36 minggu kepala baby masih di atas doktor ckp berkemungkinan Sya akan di Ceaser..Ya Allah takutnya saya..

sy 32w anak dah 2.1kg😊

10mo trước

sy dulu follow berqt bby dlm app ni je sy tgk umur dgn beratnya ikut dlm app ni 8++gram bila p scan kt doc bby sy sbnr dh 1.2kg🤣scan kt klinik 31w berat bby dh 1.8++ hampair 1.9kg skrg dh 32w..lom tau la lg sbb 5/12 nnt baru jmpa doc kk semula.skrg ni pun rasa dh berat sngat fh rasanya tmbhan plk sy mmg badan berisi menjelang ke 38w nk bsalin nnt mau berat sy lebih dr 100kg ni🤣🤣

ok tu sis.. bby sya 32wk pun 1.6 ja,skrng dh 35wk naik 2.4 😅😅 hjung2 ni dia akn cpt mmbesr

2y trước

SGA tu apa ye?

jgn risau la sis.Berat tu cuma anggaran.cm sya,anak 2nd kena paksa bersalin ms 39w sebab ms scan bby berat bawah 2.4 kg.Sekali kuar,2.8kg.Kena paksa bersalin lg sakit dari sakit bersalin semulajadi.

saya 32 minggu berat baby 1.4kg je. doktor dah risau. minggu depan kena ke hospital sebab baby kecik. berat saya pulak asyik turun. awal mengandung 59kg, sekarang baru 63kg.

baby saya 27week baru 1.1kg kecik 32week baru 1.3kg .. skrg tukar minum susu kambing wildan n soya .. anak first risau rasa ..harap2 baby membesar berat ok masa lahir ..

2y trước

sya scan 28weeks 1.3 je.. next kna scan lg kt hospital. doc akn pantau setiap 2 mggu kna g scan sbb nk tngok baby mmbesar ke tak..

Normal sis. Saya baru ja check up pagi tadi 31/12/23. 31w5d 1.6kg. Doktor cakap berat baby cantik, masih dalam graph. Tak besar, tak kecik. Membesar ikut usia..