cirit birit 32 weeks

hai mommy, ada tak kt sini masuk 31/32 week asyik ulang alik toilet sbb cirit birit,saya harini masuk hari ke 3 dah normal ke eh????

2 Các câu trả lời

sorry tanya macam ni, cuba bezakan jenis najis, sama ada dia lembut atau berair terus? kalau lembut tu just najis lembut jelah. kalau turun terus berair tu cirit birit. macam saya start 31w memang membuang kerap, lepas makan je ke toilet, tapi najis lembut, bukan cirit birit.

Jika cirit birit lebih 4 kali sehari berterusan 48 jam, better jumpa doktor untuk pemeriksaan sebab risiko dehidrasi pada puan dan kandungan

4mo trước

okey baik tq