32 week

Hai mommy..normal ka kandungan 32 minggu baru 1.7kg?

130 Các câu trả lời

Sy kalau boleh nak pecah rekod lahirkan bby 3kg kebawah 🤣 anak sy xdela besr sgt..ank first lahir 3.5kg. Kedua 3.58kg. Harap yg kali ni bawah 3kg 🐣 hee

Saya 32w berat 1.9kg , tnya dr okay ke dia ckp okay je ikut mingguan xblh besar sgt bhya jgk nnt , saya perhati berat baby sy naik 500g tiap 2minggu 😅

sya 32 minggu berat 1.7 tp doc ckp xcomferm berat tu...xkisah besar atau kecil janji berkembang ngan baik...sihat dan selamat keduanya...

Nak tanya, berat baby yg doc bagitau tu biasanya tepat ke?

2y trước

kkdg x tepat

Sama macam kandungan saya. 32weeks berat baby baru 1.7kg. Normal kot sbb time checkup doktor ckp okayy ikut tubuh badan ibu 😅

32 week..baby baru 1.8kg..anak2 sy semuanya lahir berat bawah 3.1kg..as long baby sihat,cukup 10 pergerakan,ibu jgn bimbang yer

same brt baby sy,32w 1.7kg cmtu

2y trước

kadang ade org ckp keciknyer baby awak...urmm...risau jgk

saya 32weeks berat baby 1.9kg je..huhu..harap2 baby sihat2 je..kalau air ketuban banyak sgt bahaya tak ek..utk 32weeka

samala.. 32 weeks skrg 1.7kg tp dah dctor suru rujuk pakar. baby kurg berat katanyaa 😅 mggu dpn nak scan dgn pkr

Normal. Dalam apps ni pun bg anggaran brt 1.7kg utk 32weeks. Saya baru scan last week, baby 1.71kg alhamdulillah