alahan

hai mommy2...nak tya normal 4 mggu pregnant xdak alahan lpastu perot slalu kejang mcm xslesa..tq

10 Các câu trả lời

Sy pon xde alahan dr awal preggy...Allah pilih sy supaya xde alahan sbb memahami keadaan sy yg pjj dgn suami...syukur sgt... Lau ade..xde yg nk layan kerenah mse alahan😅😅 Prut x selesa tu biase...sbb ade baby yg nak mbesar dlm prut kan...

Tak semua ibu mengandung akan mengalami alahan. Kalau ada alahan, tak larat nak buat ape2 nanti. And kalau cramp dkt perut tu normal selagi takde bleeding.

saya pun xde alahan sis. bersyukur sgt2. kadang rasa mcm x pregnant pun ada. tp krem perut tu ada la jugak kadang2

Baik la xde alahan klu ade mmg siksa idop..sy paling x suke ade alahan mmg sakit nk layan alahan..

Sama juga 4 minggu sekarang. Saya xde apa2 alahan cuma bloating je. Sakit cramp pun sikit2 je.

Sy pn xde alahan..cuma xlalu nak makan dan sensitif dgn bau..syukur jg..sbb pjj dgn suami

smma laa x dk alahan ponn.. perut ja hari tu mengerass pastu krem tu jer

Sila bersyukur kalau xde alahan. Alahan tu x best ok.

Tiada alahan tu, ramai jga org yg bgtu.. depends la

Normal kot..