Alahan

Salam dan hai pada semua..sy baru je join kt sini,so sy nk tnya mommies smua..mggu ke berapa start alahan?sy sdg mengandung anak ke 4 dh msuk 6weeks tp takde lg tanda2 alahan..pdahal sblum ni anak sy yg 3org tu smua alahan sy teruk ? tq mommies2 yg sudi reply..

6 Các câu trả lời

masa sya preg 6 week dulu ada alahan. mual ii smpaikan terbawa ii smpai demam. nak mkan pun tak ada selera 😌 tp skrg sykur lah mual ii dah berkurang tak mcam dulu 😌

bagus lah sis takde alahan,sy preg 6 week jugak tkde alahan sgt rasa mual waktu pagi je bila gosok gigi..pening ape semua tkde..harap2 terus la mcni tkde alahan..

mcm sy..ank 1st xde alahan lgsg...yg 2nd ni teruk alahan...1st ank pompuan...2nd bru scan smlm insyaallah baby boy...beza pregnant ank girl n boy...

Baguslah sis tda alahan, sama dgn saya anak pertama tda alahan now pregnant anak kedua ni pun tda alahan...enjoy the moment sis

sya juga tidak ada alahan sis. ini first baby saya.

4y trước

same lah kita first bby tak ada alahan ..alhamdulillah

bgus sgt sis kalau xde alahan. jgn diminta 😅

4y trước

Kannnn, tak de alahan la elok. 😬😬 lagi senang nak tempuhi tempoh kehamilan. Dgn kena jaga anak yg lain lagi. 😬😬