Pregnant Lagi Ke?

Hai mommy2 yang berpengalaman, saya nak tanya, saya lewat period 7hari and buat test double line. Tapi line 1 lg tu samar, kira positif ya? Boleh share pengalaman mengandung jarak dekat? Baby first baru lahir 1 June 2020 baru baru ni. Bagi kata positif boleh? Saya buntu dan tak ready pun ada. Tapi dah rezeki, sy kena kuat utk baby ni kalau betul positif test upt tu. And saya masih menyusu anak saya, xde masalah kan kalau sambung menyusu even pregnant? Updated : Ye, saya hamil dan baby girl dah lahir dengan selamat pada 40minggu dgn berat 2.98kg, syukur. Even kena bebel dgn nurse and doktor, yang penting mommy and baby sihat ❤️

Pregnant Lagi Ke?
1 Trả lời

tahniah sis , tggu dlm masa 2 3 mggu blh test lg atau pergi klinik .. sy mcm tu jgk bru2 dpt thu preg