Cek kehamilan guna UPT dan OPK

Saya follow up gugur baby nombor 3 baru2 ni.. Masa kat hospital doktor suruh test UPT and ambik darah utk double check pregnancy.. Sy pun dgn yakinnya buat test apa smua and UPT naik double line samar.. Balik rumah sy test OPK pun positif.. Memang sah pregnant ke kalau mcmni? #opkpositive #uptsamar

Cek kehamilan guna UPT dan OPK
2 Các câu trả lời

saya pun tahu pregnant lepas celup2 OPK sebelum due period, berapa hari dapat positif. bila dah lewat period 3 hari saya check UPT pulak, confirm pregnant. Nanti sis check lagi lepas beberapa hari 😁

2y trước

sy nak tunggu lewat period bru cek UPT semula, sbb nanti 21/12 ni follow up lagi dgn doktor utk cek kantung. moga ad rzki sy hendaknya, aamiin2

Opk xleh tau pregnant atau x Klau upt 2line tahniah pregnant https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️