pantang

Hai mommy2 semua. Nak tnya...masa pantang kalau tak berurut,ada apa2 kesan tak masa akn dtg? Mcmna nak pantang sndri...

1 Trả lời

Mybe ade.. Sbb ade sdre anak 5 pas beranak bru berurut.. Sbb bdn die skit gile.. N umur die pon dh 30 lbh.. Sblm ni die x berurut.. Sy suggest kt awk.. Klo pantang sndri.. Ade modal lbh.. Cr confinement lady. Atau tukang urut utk org bepantang 3 hri pon okey.. Sy pon pantang sndri anak frst sblm ni.. Sy beli tungku sndri.. Smbil duduk sy suh hsbnd tungku.. Then sy beli set pantang.. Yg ade param pilis tapel tp versk krim.. Mcm lotion.. Spu kat tpk kaki.. Kt perut blkg bdn.. N ltk kt dhi.. Pakai stokin.. Hri ke 10 sy pgl org urut.. Tangas n sauna skli.. Menu pantang.. Try cr kt fb.. Buat yg simple2.. Bli bwg grg siap2.. Serundinng halia siap2.. Nti blh buat sup ikan. Sup syur.. Bwg2 siap2 blender klo nak dkt due