gugur kandungan 6minggu kena pantang ke ?

maaf tanya kalau gugur usia 6 minggu kena pantang ke ? berurut seeloknya bila ? boleh berjalan tak masa pantang ?#SeriusTanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Dlu sy gugur masa 7minggu..doctor memang suruh berpantang mcm bersalin..berpantang 44 hari.. sy pun tiada persediaan berpantang masa tu.. Tak tau pasal berpantang. First pregnancy. Jadi sy rajin2 google cara berpantang dan tanya my sister yg sdh ada anak.

sy bersalin pun selalu berjalan dr awal lepas bersalin. if tak keluar rumah jalan pusing2 dlm rumah. bersalin normal & berjahit.

Saya dulu gugur 3/4 minggu, mc dapat 2 minggu kalau tak silap so saya pantang 2 minggu je then masuk office semula. 🙂