Rasa beranak macammana yerr.

Hai mommy² semua, boleh saya tahu tak rasa nak beranak tu macam mana. Maklum la anak pertama.

22 Các câu trả lời

pngalaman sy, tiba2 lenguh gilaaaaaa pinggang. dlm 3 4 jam lenguh2 pinggang baru start sakit contraction. 5 minit sekali terus. 😂😂. esoknya bersalin

Susah untuk dicakapkan😂 sebab setiap orang blain pengalaman bsalin . Klau sy ank first tdk sakit , ank kedua baru sakitt sikit lh

masa anak first, rasa mcm sakit perut 20 kali ganda mcm tu lah.. dia punya memulas xboleh bincang. yg second ni xtaw lah

Rasa mcm sakit perut cerry berry yg 10xganda sakit nya,smpi peluh2,,,ada jg yg rasa mild ja sakit,,ada yg 7cm xrasa apa

Bagi saya rasa mcm nak berak😅 nak teran pun mcm teran berak. Tapi atas org jugak sis.. Semoga dipermudahkan

Tiap org lain pengalaman nya yg penting prepare mental & fizikal.

pengalaman sy..rs cam serba x kena, nk tdo xlena..mkn x lalu..sakit cam senggugut yg kuat..

susah nak ckp..lain org lain sakitnya..yg pasti saya sakit rase cam nak putus pinggang..

rasa nak terberanak laa😂😂, kena rasa dulu. nk cerita kang xleh imagine..🤣🤣

Sy rasa skit perot ja. Sakit perot dia lain mcm.