Bersenam bape bulan

Hai mommy2 nak tanya start bape bulan yaa dah boleh brsenam ? Baru 5 bulann , takut je kalau jadi pape klau nk bersenam

2 Các câu trả lời

sebelum mengandung jenis bersenam tak? ikut badan waktu sebelum mengandung jgk. kalau dah biasa workout, lari, yoga, masa pregnant takde masalah pun nak buat.

Saya bersenam dr 1st trim. Tp sebelum mengandung pun mmg saya bersenam. Cuma better tanya doctor dulu & kena selalu listen to your body.