waktu sesuai bersenam

ibu2 start bersenam/berjalan untuk mudah bersalin waktu minggu keberapa? skrg saya 25w. nak start awal takut buka ruang terberanak awal lakk

4 Các câu trả lời

sy dri trimester awl skrg trimester kdua mmg byk b'jalan, kja sy mmg mmbuat kan sy aktif. kdg mengah jg klu aktif.. sy tak buat senaman apa²,btw sy keja hotel. so far kja tak la berat sgt tp byk bjln² jer gerak sana sini. klu awk rasa nak senam awl ble je ajak hsbnd awk jln2 ke , yg pnting tak lasak

Saya dari early trimester dah start bersenam. Rutin saya sama macam sebelum pregnant. Bersalin normal 37 weeks.

sis maaf bertanya .. memang klau start awal bsenam/bjalan Akan cpat terbuka jalan ke?

8mo trước

baik tq

32w