Hancur hati nie

Hai mommy semua..saya nk meluah kt sini..sya dah 9thun khwin 2kali gugur dan kandungan saya yg nie kalau ikutkn 11week..tpi g hospital tdi sbb ada bleeding doc scan ckp kandungan saya xcntik dan tak ikut tarikh saya last period doc scan baru 8w mngkn akan berlaku lagi keguguran..remuh dan hncur hati saya bila dgr😔😔😔dah xtau nk buat apa tngu lagi 2minggu kalau xjatuh jgk mngkn akan dicuci

12 Các câu trả lời

tabah ye sis.. sebab saya pun pernh keguguran last year baby twins 😞😞😞.. hati ni btul2 hancur cm tak semangat mw hdup dah.. smpai nak bunuh diri.. lepas tu suami sllu bg semngat.. after that this year syukur sbb dah lekat dah tapi masi trauma dngn kejadian tahun lalu.. walaupun due date dah nak dekat dah masih risau sangt2 klw kejadian tahun lalu berulang lagi ...

2y trước

semoga di permudahkan urusan sis ☺️☺️☺️☺️.. sama lah kita tinggal tunggu keluar lagi ni..

Kalau kandungan ni pun gugur makna nya dah 3 orang dah awak ada anak syurga🥺 Hmm sabar ye awak. Allah nak bagi yg terbaik untuk awak. Mungkin kat dunia ni mmg tak nampak ganjaran nya, kat akhirat nanti InshaAllah… Semoga awak tabah dan redho… Saya doakan Allah bagi pengganti yang lebih baik nanti… Semoga ada keajaipan berlaku.. Aamiin YRA

saya doakan sis kuat ye. pada masa sama mungkin sis boleh baca posting dari dr imelda ni. mungkin ada masalah lain yg sis perlu jumpa doktor dan atasi dulu untuk kuatkan rahim. moga dipermudahkan urusan semuanya https://www.facebook.com/679746658/posts/pfbid02zXY1t6X3LRG3vvA3peH7LBoSXyMsgaXcF8zgyMGiWYh6iUq42LYN7jaMP24uKfwul/?d=n

pengalaman sy.. kandungan pertama gugur kandungan ke 2. hampir gugur msa usia kandungan 8 minggu. tumpah darah bnyk. p kecemasan dr scan xnmpk apa2 just kantung. n doktor suru bed rest selama 2 minggu n tawakal. syukur lps 2 minggu scan. baby sihat jantung kuat. syukur. n skrng ank dah umur setahun lebih.

2y trước

sy pun mngalami bnda sma jgak. Skarang ni hnya betul2 mngharapkan keajaiban

sy doakan semoga awk & baby kuat..insyallah jgn berhenti berdoa & serahkan semua nya dgn allah.. tawakal & yakin dgn ketentuannya.. jgn putus asa jgn stress.. rest secukupnya.. memohon dgn allah insyallah dipermudahkan😊

Rahmat Allah ni luas.. Jangan sedih, jangan putus asa. Teruskan usaha dgn tabah, syukur dan istighfar. 🤲🌻❣️

Allahu, sy tumpang simpati pd sis. Maaf sy cuma nk btanya sis pernah consult dgn dktr tntg kesihatan sis ke?

slm nk tya normal ke sy 28 week 2 days lps membuang td berasa sakit belah kiri kt perut

sentiasa cekal hati..takdir Allah susun cantik utk sis..sis dpt anak syurga tu...

Sabar ye kak.. allah tau yg terbaik untuk akak🥰