kehamilan

Hai mommy semua.. Saja nak minta pengalaman bersalin mommy semua.. Ada tak yang macam saya anak pertama bersalin ceaser, yang kedua bersalin normal.. Skrg mengandung anak ke tiga.. Apa pengalaman anda yg bersalin anak ke tiga.. Risau sgt2 bila fikirkan pasal bersalin ?

1 Trả lời

Saya pun mcmtu, 1st czer, 2nd & 3rd normal, skrg 35w, tunggu yg ke4

4y trước

Alhamdulillah senang jgk, tgh mlm keluar darah+lendir, g hospital, 7@8pg masuk labour room, 10.52pg dh selamat melahirkan anak ke3