check klinik luar

hai mommy . saya tgh pregnant. bru check 2minggu lepas guna upt sendiri . dua kali test n double line . install apps pregnancy+ n dia kata dah 7 minggu . perlu ke sy check scan 2d kat klinik luar dulu bfr start bukak buku pink ? sbb bukak buku pink lg 2 minggu. and selalu pergi scan 2d tu berapa rm ya

1 Trả lời

Klo nk kpastian, boleh jw mommies. Dh scan brpa week, trus pi kk kata nak buka buku pink. Sy masa tu trus pi kk, kt kk nnti nurse bgi tarikh utk buka buku juga. Masa nk buat tu ada juga dktor tnya pnah scan ke x,