crit birit wrna kuning cair seperti air

Hai mommy, nak tnya.. bayi sya ada mslah cirit birit brwrna kuning cair... dah 4 ari sudah.. Nak pergi klnik, tp klinik ttup sabtu dan ahad.... btw anak sya 25 hb nie dia msuk 3 bulann. Byi llki..

1 Trả lời

Boleh pergi farmasi cari susu formula untuk cirit birit, brand novalac ada. Dan beli ubat cirit birit smecta.

5y trước

Smecta boleh.. sebab kalau p klinik pon Dr akan bagi smecta. Tapi kalau awak risau terus jumpa Dr/farmasis untuk ubat. Susu boleh terus beli di farmasi🙆