bayi 9 bulan cirit birit

bagaimana nak hilangkan cirit birit pada bayi umur 9 bulan...najisnye cair warna hijau...risauuu.....dah 3 hari ciritnye...dah bw g klinik...dah mkn ubat...still sama...help me...???

1 Trả lời

Baby nak btukar bulan kot. Nak membesar. Nak ringankan badan dia.mybe tgh bljr smthing, merangkak or bdiri. Anak sya pon mcm tu, xde mkn ubat ap pon. Dlm 3 hari dh elok. Cuma saya kerap susukn.

5y trước

oh ye ke...hr ni nak bw die g klinik...cucuk 9 bulan...x tau la bleh cucuk ke tak...memandangkan die msh cirit birit lg...😌