baby cirit birit

Assalamualaikum mommy2 smua..nk tnya sape ada pngalaman baby berak cair,hri tu da pegi klinik..mula2 klinik gov dia kata normal,tp rsa mcm tk puas hti so sy pegi klinik swasta pulak dia bg sy ubat anti cirit n antibiotik..tp tkde prubahan..smpai skg dah msuk sebulan lbih dah taik baby sy cair..umur bru 3bulan..dia tk demam..tk meragam..wrna taik dia kuning je tp tu la cair sngt..tkde ktul..full bf

3 Các câu trả lời

berbalik pada ayat trakhir puan..baby full bf..maybe dari sumber pemakanan ibu..sekiranya puan telah abes berpantang makanan..and had changed ur food..maybe automatic susu yg baby dapt mnyebabkn njis baby pon berubah..

Normal laa sis, perut baby takk matang lagi jadi memang hanya hadam air aja semata. Jangan risau. Kira najis anak awk tu normal dengan warnanya kuning, sihat tu

baby awk berak bpe kali sehari? kalau kerap sgt berak n cair baru dikira cirit birit. Baby belum mkn solid food mmg cair. Lagi2 bf.