Effect baby

Hai mommy nak tanye ? Kalau kandungan baru nk masok 2 bulan . Kite terlari kejar anak buah . Kandungan ade pape tak ?

6 Các câu trả lời

ade org rahim dia kuat. Ade orang rahim dia x kuat. Kalau awal pregnant better jaga kandungan elok2 sbb senang gugur. Kalau just lari2 yg tak berlebihan boleh je. kalau tnye kat org , dorg pun xtahu dalaman kita ni mcm mana ..

Saya dh 36 mggu..nk tnya knpa ye klau duduk or baring pastu nk bagun berjln msti sakit kt pelvis..dh jln lama skit baru hilang..kdg2 smpai xbleh nk jln,kna berdiri lama dlu bru blh jln..

4y trước

normal sis mcm tuh.. klu Jalan lama mmg sakit.. campur lenguh skli.. sbb kepala baby dh dkt bawah..

ptg td baru sat main kejar2 dgn kucing, 😅 xde la belari. cuma rsa mengah sikit.. btw xsesuai awl prgncy lasak2.☺️

Klau tak lari.. Mcm lumba maraton.. Tak ada apalah sis.. Klau ad blending.. Segera ke hospital

InsyaAllah tak de pape, sy siap kejar train selalu..masa awal pon sama..selagi tak bleeding, ok je

As long takde bleeding atau sakit, so takde ape la sis