Kembar ke x?

Hai..nk tanye kalo gmbr scan kite ade dua mcmni maksudnye kite mengandung kembar ke..?sbb dokte xckp pape plak..kandungan baru 10minggu..tp adk bradik sume kate kembar..maafla xtau,first beby..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

Kembar ke x?
7 Các câu trả lời

may be kembar, may be dr ter print and buat dalam dua window tu . nampak macam kedudukan yang sama. tapi taktaulah kalau kembar, mesti dr inform . kembar is high risk pregnancy , dr tak boleh diam je .. cuba tanya balik dr klinik tu untuk lebih kepastian

Boleh jd kembar tp sy pun tk pasti sbb tk arif nk baca scan. Next visit blh tny doktor. Ada tulis apa apa tk kt kertas scan tu? Klu satu baby selalunya doktor tulis S, FH+ FM+ mcm tu lah.

3y trước

sis pun gambar scan dua mcmni ke?

Nanti tanya doktor. Kembar ni sis. Tahniah. Cuba tgk betul2, tak sama kan dua2 tu? Kalau single pregnancy 1 je gambar.

mcm kembar je die bg dua usia kandungan sis nanti try tnya balik doktor . ape2 pn tahniah.

saya haritu masa scan ingat kembar. sekali bukan , saya ada fybriod.

kembar sis

Tahniah