pendarahan

Nak tanye..bahaya x klau pndarahan keluar sikit ? Ade effect pape x pade kandungan? Tapi xda sakit pape..

10 Các câu trả lời

Sebarang pendarahan ketika hamil adalah x normal.. Blh ke klinik, jumpa doctor sbb x semua badan kita sama sis. Blh jadi normal utk si A, ancaman keguguran utk si B pula.. ☺️

sy pun sama sis.. baru 2week ada kluar darah sikit.. semlm sy ada jumpa doktor.. tapi doktor cakap tkda ape.. kenaa bnyak kan berehat..

kalau pengalaman saya, lebi 4 hari x normal da, sis bole terus ke wad emergency d hospital n inform drg ada pendarahan.

Better segera ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Wlaupun takda sakit ttap kena pergi hospital. Direct ke emergency..

Pergi hospital direct emergency

tak normal.. pegi cek

Berapa bulan da?? .

Pergi hospital

Daa brape bln tu

4y trước

Bru msuk 10 minggu