Perjalanan jauh semasa berpantang

Hai mommy, nak tanya ada tak yg berpengalaman masa pantang nk balik ke rumah suami, tapi perjalanan ambik masa yg agak lama, boleh share x pengalaman korang.tq

2 Các câu trả lời

Saya. Masa hari ke25 berpantang, balik ke kedah dari selangor. Macam biasa je perjalanan. Bezanya, setiap 2 jam suami berhentikan kenderaan masuk rnr so boleh renggangkan badan ibu & baby. Baby duduk dalam car seat sepanjang masa.

2y trước

noted tq sis..cumanya saya tak ada carseat, harap perjalan 12jam dipermudahkan nty..terima kasih kerana berkongsi tips ni yea..semoga urusan awak juga dipermudahkan..amin