lepas czer boleh ke balik berpantang perjalanan jauh

ada ibu2 tahu lepas beranak czer berapa minggu lepas beranak kita boleh jalan perjalanan jauh ? balik berpantang di rumah ibu. dari kelantan ke kedah#pleasehelp #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

sy travel lps 2 minggu czer, hbiskan pantang dkt kg. perak-johor

1y trước

sy buat pitstop sbb klu straight balik mmg xboleh. sng sakit blkg dan perut sy jenis blipat, tkut luka czer berair. sy gerak ptg lps suami hbis kerja. travel perak-seremban dulu, tidur sana, lps tu pagi esoknya sambung seremban-jb.