Mama keliru

Hai mommies..ikutkan tarikh period saya dah 8w5d...tp scan kat klinik baru 5w2d.kenape berbeza ya..tu pun nampak kantung sahaja..doktor pun belum comfirm yg kandungan saya menjadi..rasa down sangat..harap sgt yg saya ade rezeki..sbb dah lama tunggu..anak sekarang pun dh umur 8 tahun

Mama keliru
2 Các câu trả lời

Normal.. Sgt jarang yang dpt tarikh last period dgn sme dgn weeks baby.. Ank first dulu mcm mne?

2y trước

anak first dulu 11 weeks baru scan masa nk buat buku pink...yg sekarang ni xcited sikit sbb memang menanti2 kehadirannya...

Kalau period tak regular kena ikut scan, kalau regular kena sama dgn LMP