Nk tanya soalan

Salam nak tanya.. saya kalau ikutkan dari tarikh last period dah 8 minggu (26/3).. tp pergi klinik untuk scan dia kata size kantung baru 6 minggu. Baby pun dah ada heartbeat.. jadi saya confused.. saya nk follow yg 8 minggu ikut tarikh period atau saiz kantung tu ye 6/7 minggu? 😅 Ada siapa yg sama mcm saya ke...

4 Các câu trả lời

First pregnancy sy mcm tu juga. tapi masa follow up seterusnya, baby membesar dan saiz jadi tersama balik pula dgn usia kandungan kalau ikut period. don't worry. kadang baby membesar cepat, kadang slow sikit d setiap follow up. yg penting membesar. due date tu guide utk preparation bila edd. btw, last2 firstborn sy ikut due date period. skrg dah almost 2 tahun 🥰

Bagitahu je kk nanti last period tu 26/3, tapii due lahir tu dr akan ikot size masa scan

Saiz kantung sbb jarak 2 weeks. 😁