Demam Kuning

Hai mommies semua.. anak saya baru masuk 17 hari dan kuning dia takhilang lagi.. start kena kuning hari kelima.. bacaan kuning sekarang naik turun.. anak selalu minum susu badan.. selalu kejut dia bagi minum dokter cakap anak takpuas menyusu.. tapi dia minum susu banyak juga.. ada tips ke macam mana nak tahu anak minum susu badan banyak?

13 Các câu trả lời

anak dkat sebulan kuning..sbb sy darah O..tp amik jugak darah byk2 n air kncing baby..rslt xdpt lagi..tp kuning xnmpk dah..harap xde pape lah..