Demam Kuning

Hai mommies semua.. anak saya baru masuk 17 hari dan kuning dia takhilang lagi.. start kena kuning hari kelima.. bacaan kuning sekarang naik turun.. anak selalu minum susu badan.. selalu kejut dia bagi minum dokter cakap anak takpuas menyusu.. tapi dia minum susu banyak juga.. ada tips ke macam mana nak tahu anak minum susu badan banyak?

13 Các câu trả lời

Mungkin boleh pump kluar dan sukat dgn botol. Jadi blh dpt tahu byk mana anak minum...sekadar cadangan, blh try.

Bgi anak susu fm dhulu hnya utk smtra ..smpai anak hilang kuning..sy anak kuning seminggu je..

btl ka klau ibu darah O nt ank mudh kena kuning?

4y trước

Sy darah o.. Anak sume kuning.. Xpe jgn risau sgt insyallah xade ape..