Waktu Yg Sesuai

Hai mommies... Nk tye bila wktu yg sesuai utk mbeli baby stroller & carseat ye? Swaktu baby msh dlm kandungan atau hold dlu lps bersalin...??? Due date sy ptgahan bln 12 nnt. Tk tau lagi perlu ke tk bli stroller & carseat skrng atau kmudian. Dua bnda yg bsr utk dibeli & budget pun mstilah bsr kn... Sy ni jnis beli kperluan baby sket2 tiap2 bln anggaran dlm rm300/bln mula dr pghujung bln october ritu.... Tlg bagi nasihat mommies... Tq

11 Các câu trả lời

carseat dulu,, tahun depan kan nak kna guna dah, stroller Tu, lpas pantang boleh la beli,, senang nak jejalan nanti 😅