Keperluan Auto Breast Pump

Nk tye... Utk ibu yg surirumah, perlu ke utk beli auto breast pump? Atau manual shja dah mencukupi... Dan perlu ke tidak utk kte mengambil pakej pantang berhari2, atau skadar ckup utk beberapa hari yg pertama shja... Due sy bln 12 nnt. Kdg2 sy rse ada bnda yg perlu & tk diperlukn lagi2 bila sy seorg surirumah yg smemangnya byk masa dirumah. Bg pandangan ibu2 pls....

2 Các câu trả lời

Auto breast pump xperlu rasenye kalau mmg nak fully bf ank nnt. Beli yg manual dah ckup, sbb diperlukn time susu byk shj takut bengkak susu. Lgpun sis surirumah kan 😊sy pun niat nk fully bf ank smpai 2thn, edd march 2020

Sy pn surirumah juge..sy xgune manual breast pump sbb mcm lmbt nk pump... Better gune yg electric breast pump cucuk dkt powerbank je then leh pump dua2 side bile breast dh full..sbb nti gune by manual lmbt sesgt...tu bg sy la..sy lg suke gune another breast pump..n susu pn cpt full dkt dlm storage bile pump..jimat ms n blh menyambil buat kje n jg ank..tu bg sy la..tp xtwla orglen mcmne😉✌