Bile tarikh tepat utk bersalin ikut due nurs atau scan

Nk tnya#ingintahu due date yg tept ikut mse scan baby atau kiraan nurs ye?kkdg confius nk ikut yg mne😅yg tlis kt app ni skrg tarikh kt scan bby..klu ikut lps period bru nk msuk 6 bln..bkn ap sbb nk bli brg bby siap ii..rsau cm ank no 1 dn no 2 lg sminggu nk beranak bru beli..elok je bli trus nk klur😁sbb x tau brp bln yg tahu nurs je ckp da smpai nk beranak tp tk tau brp week😅😅tu pn ad brg x ckup..hrp ad yg bleh mnjwb prtnyaan sy🥰🤗tq

2 Các câu trả lời

Brg baby bli ja awal2, bila dh sarat tak kalut sgt, due date ikut buku

ikut yg dh catat dkt buku pink.