Brand carseat & stroller

Hai mommies 👋 sy tengah survey carseat & stroller utk 1st born sy nanti. Boleh x suggest brand carseat & stroller yang berbaloi dgn harga, tahan lasak, boleh pakai lama and mcmna sebenarnya nak pilih carseat & stroller ni #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

car seat cari yang ada isofix senang nak pasang dalam kereta. nak baloi cari yg boleh guna dari nb sampai 4 tahun. tengok juga pada ketebalan span supaya anak selesa. cover seat pun cari yg boleh buka utk cuci. dapat yg boleh rotate 180° pun ok dah senang nak letak anak. utk stroller sis tgk pada keperluan sis akan selalu guna ke tak. kalau banyak travel, banyak jalan, anak pun jenis yg tak meragam bila letak boleh la beli. cari yang ringan dan mudah nak lipat simpan. so far yg tahan lasak, ringan dan mudah nak bawa brand yoyo.

Spec carseat & stroller ni ikut lifestyle masing2. Macam saya guna Joie Pact Stroller + Infant Carrier. Ni hadiah. So untuk stroller ni tak sampai 10x anak pakai. Sekarang anak dah 2y++. But infant carrier, yes memang pakai dari lahir till 8 bulan. Lepas tu saya tukar ke Koopers carseat.