Baby

Hai mommies nak tnya, mcm mana kita nak baby kita jadi rpt dgn kita.Saya rasa sgt risau sbb anak sya sudah mula menunjukkan tnda2 tak mahu dgn sya.Sya akui tak dapat jaga anak sya sepenuh masa mmndgkn sya bekerja. Skarang ni mak mertua yg jaga. Dia pon asyik kata anak sya ni bakal tak kenal ibunya.Perlukah dia nk kata mcm tu.kata2 dia ni buat sya lbh risau. Sya rasa sgt sush hti,sedih dan keliru. Mommies tolong beri pndgn.????

1 Trả lời

Perlu ada pengorbanan awk, walaupun bekerja, anak tak tahu yg kita ni kerja untuk dia..jd sy blh bg suggestion je, mybe awk blh call dye, atau beli hadiah untuk dia, beli brg yg dia suka, masakkan untuk dia kalau cuti..main2 dengan dia, tanya soalan basic, buat apa, mkn apa, main apa, semua soalan la, to make conversation..sebab masa sngt laju kan, kdg kita tak perasan pun dia dah besar..tapi jngn sedih, as long as kita cuba, insyaAllah nnt dia rapat dengan kita..