Boleh tolong bagitau x macam mana cara nak selesaikan masalah ni?..

Hello mummy2 sekalian,kalau misalnya saya uruskan baby sampai umur 2 bulan ni tapi x pernah menyanyi untuk anak...anak kenal saya ibu dia x?risau..sbb saya dan suami tinggal serumah dgn parents dia..jadi x confident nak urus anak.kadang2 ada jugalah sya rasa baby tu lebih selesa dgn ibu mertua sya..adakah dia berfikir yg ibu mertua sya tu ibu dia?

2 Các câu trả lời

anak kita akan kenal kita walaupon tanpa nyanyian. tak semestinya awak kena menyanyi nak bg baby kenal awak. walaupon pon penglihatan baby kita belom clear lg sekarang ni. dia kenal bau mommy dia, suara mommy dia, tangan mommy dia. be confident awak☺️🌻. saya xpernah menyanyi dkt anak pon. masa kecik ada je mak sy yg jaga baby. alhamdulillah baby manja je dgn sy smpi skrg usia dh setahun 10bulan. dn dah adik pon dia. tp masih mnja dgn sy.

kenal je sis..bile sis bercakap dgnnya..dye akn cam suara