Penggunaan barut

Hai mommies , nak tanya , penggunaan barut sampai baby berapa bulan ya ? Anak saya baru 2bulan lebih tapi macam dah meragam kalau nak dipakaikan barut 🥺

2 Các câu trả lời

sy 2bulan dh x pakai barut, dah xpakaikan sarung tgn & kaki jugak, kecuali waktu mlm atau ke kk bru pakaikan stokin.. ikut keselesaan mommy dan bby okay.. 😉

bby Saya lepas pantang da xberbarut daa sebab die macam xselesa n selalu mengamuk kalau pakaikan barut.Saya pakaikan die baju & bedung je