Mitten & barut

Hye mommies. Nak tanya mitten & barut baby biasa pakai sampai berapa bulan? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

kakak sy cakap sampai habis pantang tapi saya baby girl masuk sebulan saya dah x pakaikan sarung tangan kaki.. sebab nak built sensory tapak tangan n kaki dia.. kalau dah x pakai , kena rajin check kuku dia.. 🤭 barut saya tak pernah pakaikan 😅 sebab asyik lupa.. tapi bby sy skng sebulan lebih Alhamdulillah tak de kembung..

Kalau saya mitten cukup sebulan ja .. pastu xpakai dah… saya trim kuku dia .. guna mesin trim kuku baby … pastu barut skrg ni 50hari .. dah on off …

Kalau anak saya on off pakai. Masuk sebulan tak pakai dah.

8mo trước

Yup. Stoking je tengok tempat. Kalau cuaca sejuk atau pergi mall baru saya pakaikan.

2bulan..