Barut

Saya nak tanya, Barut baby sampai umur berapa bulan ye?☺️

17 Các câu trả lời

Sy umur sebulan dah cabut😂. Sbb masa tu musim panas , kesian baby berpeluh. Plus baby sy cepat tembam, barut dah tak muat.

mertua saya kata, pakaikan barut sampai anak dah pandai meniarap. so,anak saya 3 bulan,saya dah tak pakaikan dah

Sampai baby dah tak muat pakai barut. Macam saya, saya pakai kan sampai umur dia 4 bulan lebih 🤗✌🏻

Saya habis pantang, entah mana entah letak nye 😂 Pantang rumah parents melaka, then balik shah alam

Sy Ada baca Dr cakap bby xelok paaki barut.. so st plan bby sy,xnak pakaikan barut lgsg..

Sye pakai dlm pantang je. Habis pantang masuk bag packing dah. Huhuhu

Sy brut baby smpai 3 buln lbh..

Sampai baby boleh meniarap..

Leps pntg dh xnak pkai haa.

Saya sebulan jer.. ☺️