Rasa lenguh sengal badan

Hai mommies! Nak tanya normal ke masok 10w dah mula rasa sengal badan, pinggang, blakang dan kaki. Bila berjalan lama cepat sgt dah lenguh kaki. Pantang nampak kerusi mesti nak duduk. Kalah org tua2 dah. 😂 Ada mommies semacam sy tak? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

4 Các câu trả lời

boleh sapu magnesium oil,Puan. InsyaAllah bantu kita kurangkan rasa lenguh²

2y trước

ohh shopee .. baik puan thnks again ya! moga allah permudahkan urusan mommies semua.💕